Θρήνος στον επιχειρηματικό κόσμο για τον ξαφνικό θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη.Θρήνος στον επιχειρηματικό κόσμο από την τραγική είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Στέλιου Σκλαβενίτη - Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν - Τα σπαρακτικά μηνύματα των υπαλλήλων της εταιρείας στα social media
Πρωί Κυριακής (01/04/2018). Ο Στέλιος Σκλαβενίτης, ένα από τα τέσσερα αδέρφια που βρίσκονταν στο «τιμόνι» της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών. Η τραγική είδηση, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά κάνει το γύρο του Διαδικτύου, προκαλεί σοκ τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο, όσο και τους υπαλλήλους της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.


Ποιος ήταν ο Στέλιος Σκλαβενίτης

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης ήταν ένα από τα τέσσερα αδέρφια πίσω από την ομώνυμη αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης».
Μαζί με τα αδέρφια του Μαρία και Γεράσιμο ήταν εκείνοι που σήκωσαν το βάρος μιας επιχειρηματικής κίνησης που όμοιά της δεν είχε ξαναγίνει στα ελληνικά επιχειρηματικά χρονικά: την συγχώνευση με την εταιρία «Μαρινόπουλος».
Η εταιρεία «Σκλαβενίτης» ιδρύθηκε το 1954 από τους Ιωάννη και Σπύρο Σκλαβενίτη και τον Μιλτιάδη Παπαδόπουλο. Το πρώτο σούπερ μάρκετ άνοιξε το 1969 στο Περιστέρι της Αθήνας.

Πηγή : newsbomb

Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..