Όλη η πρόταση ψηφίσματος του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Ιωάννη Παπαγιάννη


Δημοσιοποιούμε, για να γνωρίζουν την αλήθεια όλοι οι πολίτες, την πρόταση ψηφίσματός μας στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας. Καταγγέλλουμε στο λαό της Βέροιας, της Ημαθίας και της Μακεδονίας την πολιτικά απαράδεκτη και ανεύθυνη στάση της ομάδας Βοργιαζίδη να ψηφίσει ΚΑΤΑ της συζήτησης της πρότασης.
Πολιτικά γιουσουφάκια και εθνομηδενιστές δεν πρέπει να κατέχουν θέσεις ευθύνης αυτές τις κρίσιμες στιγμές για το παρόν, την προοπτική και την ασφάλεια της πατρίδας μας. Διατρανώνουμε την πίστη μας στις Αρχές και Αξίες του Ελληνισμού. Πρώτα η Ελλάδα και η ιστορική αλήθεια. Κρατάμε ψηλά τη σημαία του αγώνα για τη νίκη των δικαίων και συμφερόντων του Ελληνισμού:
“ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
«Η Μακεδονία είναι Ελληνική»
Το όνομα της Μακεδονίας μας προσπαθούν να αμφισβητήσουν, τη δική μας ιστορία αρνούνται, τον δικό μας πολιτισμό θέλουν να παραχαράξουν. Από την καρδιά της Μακεδονίας, από τον ιστορικό Δήμο της Βέροιας, την κοιτίδα του Μακεδονικού Πολιτισμού Βεργίνα στέλνουμε το μεγάλο μήνυμα. Δεν θα δεχθούμε τετελεσμένα που αμφισβητούν και υποθηκεύουν τα εθνικά μας δίκαια. Δεν πρέπει να υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα. Το όνομά μας είναι η ψυχή μας. Δεν αναγνωρίζουμε κανένα κράτος με το όνομα Μακεδονία ή τα παράγωγά του, τα βόρεια σύνορά μας. Οι σύμμαχοι και συνεταίροι μας πρέπει να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει παρά μια Μακεδονία και η Μακεδονία αυτή είναι Ελληνική.”
Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα. Αλληλεγγύη, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Εθνική Αξιοπρέπεια

Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..