ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ.




Χάος και κυκλοφοριακό κομφούζιο στην πόλη της Βέροιας επικράτησε εντός των γιορτών του Πάσχα. Η δυνατότητα παρκαρίσματος ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτη. Εκατοντάδες οδηγοί στα όρια του νευρικού κλονισμού περιφέρονταν στο κέντρο της πόλης ψάχνοντας μάταια ένα σημείο για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους και να μπορέσουν να κάνουν τα ψώνια και τις δουλειές τους.

Τουριστικά λεωφορεία με αγανακτισμένους οδηγούς προσπαθούσαν να μεταφέρουν επισκέπτες σε αξιοθέατα της πόλης αλλά αντιμετώπισαν τεράστια ταλαιπωρία καθότι τόσο στην περιοχή της Ελιάς όσο και στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου εκτυλισσόταν σκηνές απείρου κάλλους από αγανακτισμένους οδηγούς. Η έλλειψη θέσεων στάθμευσης και ο προγραμματισμός για τη δημιουργία εντός ή εκτός πόλης οργανωμένων υπόγειων ή υπέργειων πάρκινγκ αποτέλεσε σημείο προεκλογικής αντιπαράθεσης κατά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές.



Η αιρετή διοίκηση του Δήμου Βέροιας όμως, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις και τα στομφώδη επιχειρήματα του επικεφαλής της κου. Βοργιαζίδη, δεν έκανε απολύτως τίποτα σε όλα τα χρόνια της θητείας του, τόσο ως δήμαρχος όσο και ως αντιδήμαρχος της πρώην επί οκτώ έτη δημάρχου κας. Ουσουλτζόγλου.

Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Βέροιας και του συνδυασμού «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» γνωστός Δικηγόρος κος. Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης, με τον οποίο επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά δήλωσε ότι «αυτό που συνέβη στις γιορτές του Πάσχα δεν τιμά κανέναν, θέλουμε πόλη φιλική προς τον πολίτη και τον οδηγό, στο πρόγραμμά μας είναι να δημιουργήσουμε υπόγειους και υπέργειους χώρους στάθμευσης στο κέντρο και πέριξ της πόλης κατά τα πρότυπα εύπορων περιοχών της Ευρώπης. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα».

Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..