Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Εγνατία Οδό


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από σήμερα 2 Απριλίου έως και τις 04/04/2018 και από τις 06:00 καθώς πραγματοποιούνται ειδικές μεταφορές υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα. Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης έχει ανακοινώσει τις ακριβείς ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια των ειδικών μεταφορών:
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις 2, 3 και 04/04/2018 από ώρα 06:00έως την έξοδο από το Νομό Θεσσαλονίκης για κάθε ημέρα:
-Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με τη κίνηση των εν θέματι ειδικών μεταφορών η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα ακόλουθα οδικά τμήματα:
Οδός 26ης Οκτωβρίου (ρεύμα προς έξοδο πόλης) από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ν.Κουντουριώτη έως το κυκλικό κόμβο Κ.Τ.ΕΛ.Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά μόνο το ρεύμα πορείας της 26ης Οκτωβρίου προς δυτικά. Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Δυτικά θα διεξάγεται μέσω της Δυτικής Εισόδου.
Κυκλικός Κόμβος Κ.Τ.Ε.Λ. - Έξοδος για Αθήνα - είσοδος στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών (Α.Θ.Ε). Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά τον αποκλεισμό των οχημάτων σε όλες τις οδούς που καταλήγουν στο κυκλικό κόμβο Κ.Τ.Ε.Λ.
Εσωτερική Περιφερειακή οδός (ρεύμα προς Ανατολικά). Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά τον αποκλεισμό του παράδρομου (και στα δύο ρεύματα πορείας) της Εσωτερικής Περιφερειακής οδού από το ύψος της συμβολής της με τη Συμμαχική Οδό έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πόντου καθώς και τον αποκλεισμό της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού (ρεύμα προς ανατολικά) από το ύψος του Κόμβου Κ16 έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Θερίσου.
Συμμαχική Οδός (είσοδος από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό).Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά τον αποκλεισμό της Συμμαχική Οδού (και στα δύο ρεύματα πορείας) από το ύψος της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού έως το ύψος της συμβολής της με την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης Εδέσσης. Επισημαίνεται ότι κατά την είσοδο της ειδικής μεταφοράς από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό (ρεύμα προς Ανατολικά) στη Συμμαχική Οδό θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Εσωτερική Περιφερειακή Οδό (ρεύμα προς Δυτικά) στη συμβολή της με την οδό Θερίσου.
Κάθετος άξονας Ευζώνων του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας). Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά τον αποκλεισμό του κάθετου άξονας Ευζώνων του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας) ως εξής:
-Από τον κόμβο του κάθετου άξονας Ευζώνων του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. με την Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών στον κλάδο προς Αθήνα.
-Από τον κόμβο του κάθετου άξονας Ευζώνων του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε με την Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών στον κλάδο προς Θεσσαλονίκη.
-Από το κόμβο της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Εδέσσης με το κάθετο άξονα Ευζώνων του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. στο κλάδο προς Θεσσαλονίκη.
-Από το κόμβο της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Εδέσσης με το κάθετο άξονα Ευζώνων του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. στο κλάδο προς Έδεσσα.
-Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Εδέσσης.

Θα απαγορευθεί η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων κατά μήκος της εν λόγω κίνησης της ειδικής μεταφοράς.
Η Διεύθυνση Τροχαίας παρακαλέι τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό από Θεσσαλονίκη προς Κοζάνη
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, με κατεύθυνση, ισχύουν μέχρι και τις 4 Απριλίου, σύμφωνα με απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης Ημαθίας, λόγω ειδικής μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων από το λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.
Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερτα, αύριο και της 4ης Απριλίου, κατά την κίνηση των υπερμεγεθών φορτηγών που εκτελούν τη μεταφορά των φορτίων, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας (253ο χιλιόμετρο) έως και τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (227ο χιλιόμετρο) της Εγνατίας Οδού, στην κατεύθυνση προς Κοζάνη.
Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των επιβατικών οχημάτων θα διεξάγεται από την παλαιά Εθνική Οδό, στο οδικό τμήμα Βέροια - Πολύμυλος, ενώ τα οχήματα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, θα εκτρέπονται μέσω της επαρχιακής οδού Βέροιας - Νάουσας.

Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..