«ΑΝΑΠΛΑΣΗ» ΕΛΗΑΣ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ, «ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ»- ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ- ΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΑΣ…ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ!! ΤΣΙΜΕΝΤΑ- ΤΣΙΜΕΝΤΑ- ΤΣΙΜΕΝΤΑ


Τις ημέρες των γιορτών τη Βέροια επισκέφθηκαν εκτός από τους πολλούς ξένους επισκέπτες και παλιοί Βεροιώτες, που ζούνε σε άλλες περιοχές. Οι περισσότεροι δήλωσαν απορημένοι και έκθαμβοι από τα …. Έργα που είδαν να έχουν γίνει στη Βέροια που σε μεγάλο βαθμό άλλαξαν προς το χειρότερο την εικόνα της πόλης. 





Η Πλατεία Ωρολογίου αγνώριστη σε σχέση με την παλιά δενδροφυτεμένη πλατεία που γνωρίζαμε όλοι, με τα παρκάκια και τους χώρους ξεκούρασης και αναψυχής. Εληά απροσπέλαστη σχεδόν από τους πέτρινους διαδρόμους και αγνώριστη σε σχέση με την θεσπέσιας ομορφιάς Εληά της καρδιάς χιλιάδων Βεροιέων.




Και αν είναι δυνατόν…, σύμφωνα με δήλωση του κομιστή του πολιτικού δακτυλιδιού της κας. Χαρίκλειας Ουσουλτζόγλου και πρώην αντιδημάρχου της, σημερινού δημάρχου, κου. Βοργιατζίδη, στο δημοτικό συμβούλιο, μετά από οξεία τοποθέτηση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, γνωστού Δικηγόρου κου. Ιωάννη Μ. Παπαγιάννη, «τρέχουν» τα σχέδια για ….. αντιπλημμυρικά έργα στην Μπαρμπούτα- προφανώς με παρεμβάσεις στην απείρου κάλλους κοίτη και περιβάλλοντα χώρο του ποταμού, και τσιμεντοποιήσεις.


 


Πρόκειται κατά κοινή διαπίστωση της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτών αλλά και των πολιτών που επισκέπτονται την όμορφη Βέροια για μια ευθεία επειδείνωση της εικόνας και της αίγλης της Βέροιας, μια καταστροφή στο όνομα των παρεμβάσεων με κόστος και τσιμεντοποίηση των πάντων. Η κοινωνία των πολιτών του Δήμου Βέροιας ήδη εκφράζει την εναντίωσή της, είτε μέσω πρωτοβουλιών ομάδων είτε σε άλλες δημόσιες συζητήσεις και απαιτεί πολιτική λύση ενάντια σε αυτό το γενικευμένο χάλι
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..