Αναχώρησε στο εξωτερικό λόγω κέρατου; Ροζ σκάνδαλο εμπλέκει πρώην αιρετό.





Για χώρα του εξωτερικού αναχώρησε, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, και μετά από απείρου κάλλους σκηνές απατημένος σύζυγος.


Ο σύζυγος της κυρίας, την οποία έπιασε στα πράσα με πρώην αιρετό-πολιτευτή, προτίμησε να εγκαταλείψει το σπίτι του, στην σχετικά μικρή κοινωνία που ζούσε, παρά να ακούει τα σχόλια για την ροζ σχέση της συζύγου του με τον επώνυμο πρώην αιρετό- πολιτευτή. Το χωριό, που βρίσκεται σε ορεινή περιοχή της Ημαθίας, βουίζει από τα σχόλια για το πάθος της κρυφής σχέσης, που τελικά αποκαλύφθηκε, όπου ως συνήθως ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει τελευταίος. Η ενδιαφερόμενη συμβία του άτακτου πολιτευτή δεν ακούστηκε να ετοιμάζεται και αυτή προς αναχώρηση.

Ο πρώην αιρετός εξαφανίστηκε από την περιοχή και δεν πλησιάζει ούτε από απόσταση, καθώς εξαγριωμένοι φίλοι και συγγενείς του προδομένου συζύγου θέλουν να  «πάρουν συνέντευξη» από τον μεσήλικα- αλλά αρκούντως ακμαίο και ζωηρό πρώην αιρετό- πολιτευτή, ο οποίος παριστάνει την πάπια προσέχοντας το εγγόνι του στο εξοχικό- έπαυλή του σε άλλη επίσης ορεινή περιοχή της Ημαθίας.
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..