Νεαρή ηθοποιός κατηγορεί τον γνωστό σταρ του «Gossip Girl» Ed Westwick για βιασμό: «Δεν θέλεις να γίνεις “αυτό το κορίτσι”»

του VIVI-lotis

Οι καταγγελίες για υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμών δεν έχουν τέλος στο Χόλυγουντ, με σκάνδαλα να αποκαλύπτονται καθημερινά και καταγγελίες να γίνονται δημόσια. Μετά τον σκηνοθέτη Harvey Weinstein και τον ηθοποιό Kevin Spacey, ακολουθούν κατηγορίες για νεότερους διάσημους του Χόλυγουντ.


Ένας από τους πολυτάλαντους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς «Gossip Girl», γνωστός μέσω αυτής ως Chuck Bass και κατά κόσμον Ed Westwick , κατηγορήθηκε δημοσίως για βιασμό από την ανερχόμενη ηθοποιό Kristina Cohen, η οποία και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του βίαιου περιστατικού σε μια ανάρτησή της στο Facebook, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.
Η 28χρονη ηθοποιός υποστηρίζει πως ο Ed Westwick τη βίασε πριν από τρία χρόνια, όταν τον πρωτογνώρισε στο διαμέρισμά του όπου και τον είχε επισκεφθεί με τον τότε σύντροφό της, γνωστό παραγωγό που όμως δεν κατονομάζει.

Η νεαρή ηθοποιός περιγράφει πως το κλίμα ήταν από την αρχή άβολο, καθώς ο ηθοποιός σχολίασε αμέσως μετά τη γνωριμία τους πως θα ήταν καλή ιδέα «να γα**** όλοι μαζί». Η Cohen ζήτησε από τον σύντροφό της, ο οποίος ήταν και φίλος του Westwick, να φύγουν, εκείνος όμως της είπε πως θα έμεναν για άλλα 20 λεπτά για να μην υπάρξει παρεξήγηση. Έχοντας πει ως δικαιολογία πως είναι κουρασμένη, ο Westwick της πρότεινε να πάει να ξαπλώσει στον ξενώνα του διαμερίσματός του για έναν υπνάκο ώστε να νιώσει καλύτερα, όπως και τελικά η Kristina έκανε.

«Ξύπνησα ξαφνικά από τον Ed ο οποίος βρισκόταν πάνω μου, με τα δάχτυλά του να μπαίνουν στο σώμα μου», περιγράφει η Cohen. «Του είπα να σταματήσει, αλλά ήταν δυνατός. Πάλεψα όσο περισσότερο μπορούσα αλλά έπιασε το πρόσωπό μου με τα χέρια του, τραντάζοντάς με και λέγοντάς μου πως θέλει να με π***ξει. Είχα παραλύσει, ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα να κουνηθώ άλλο. Με ακινητοποίησε και με βίασε», γράφει η Cohen στην ανάρτηση της στο Facebook.

Όταν, αργότερα, είπε στον παραγωγό σύντροφό της τι συνέβη κατά την επίσκεψη τους στο σπίτι του φίλου του, εκείνος «κατηγόρησε εμένα, λέγοντάς μου πως συμμετείχα ενεργά», γράφει η ηθοποιός. Μάλιστα, όπως εξιστορεί, της είπε πως δεν θα πρέπει να μιλήσει σε κανέναν γι' αυτό, επειδή ο Ed θα βάλει τους ανθρώπους του να την καταστρέψουν και τότε θα έπρεπε να ξεχάσει την καριέρα της ως ηθοποιός. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται η ίδια, ο παραγωγός της είπε πως δεν πρέπει να πηγαίνει από δω κι από κει και να λέει πως ο Ed τη «βίασε» γιατί «δεν θέλεις να γίνεις “αυτό το κορίτσι”».

«Νιώθω αηδία βλέποντας άντρες όπως ο Ed να χαίρουν δημόσιου σεβασμού», γράφει στο τέλος η Kristina Cohen. «Να τους παίρνουν συνεντεύξεις έγκριτες πλατφόρμες όπως η Oxford Union Society του Oxford University, όπου και τιμήθηκε ως ένας από τους “Ανθρώπους που Διαμόρφωσαν τον Κόσμο Μας”. Πώς θα τελειώσει αυτό; Άντρες όπως ο Ed χρησιμοποιούν τη φήμη και τη δύναμή τους για να βιάζουν και να εκφοβίζουν αλλά συνεχίζουν να συλλέγουν βραβεία».

Ο Ed Westwick απάντησε στη, ηθοποιό με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram, χωρίς να χρησιμοποιήσει κανέναν διαμεσολαβητή ή εκπρόσωπο τύπου και ήταν απολύτως ξεκάθαρος. "Δεν γνωρίζω αυτή τη γυναίκα. Δεν της επιτέθηκα με κανέναν τρόπο, ούτε σε αυτή, ούτε σε καμία άλλη γυναίκα. Είμαι σίγουρος πως δεν έχω διαπράξει ποτέ βιασμό".

Δεδομένου όμως ότι η Cohen κάνει λόγο και για έναν παραγωγό και πρώην σύντροφο της, μένει να δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια σε αυτή την υπόθεση. 


Ο Ed Westwick διατηρεί σχέση με το 26χρονο μοντέλο και ηθοποιό Jessica Michél Serfaty, η οποία προς το παρόν δεν έχει αντιδράσει δημοσίως στις κατηγορίες που επιρρίφθηκαν στο σύντροφο της.

Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..