Τα 9 είδη σεξ που όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν


Κατά τη διάρκεια της ζωής σου θα ζήσεις πολλά και διαφορετικά είδη σεξ. Το παθιασμένο σεξ, το σεξ που θες να ξεχάσεις, το σεξ που βασίστηκε σε λάθος επιλογή, το σεξ που σε έκανε να ξεχάσεις το όνομα σου... Να θυμάσαι πως όλα αυτά τα σεξ που υπάρχουν και θα βιώσεις αργά ή γρήγορα θα σου αποκαλύψουν το είδος σεξ που εσύ πραγματικά απολαμβάνεις για αυτό μην πεις ποτέ "όχι"!
1. Η αμήχανη πρώτη φορά
Το παραδεχόμαστε πως δεν είναι το είδος του σεξ που θες να ζήσεις ξανά και ξανά, αλλά να θυμάσαι πως είναι βασικό κομμάτι της σεξουαλικής σου ζωής και πως μετά από αυτό τα καλύτερα έρχονται...

2. Η πρώτη φορά που πραγματικά ήξερες τι να κάνεις
Αυτό το σεξ θα χρειαστεί αρκετή προπόνηση μετά την πρώτη σου φορά, αλλά μια μέρα όλα θα γίνουν ξεκάθαρα! Δεν θα είσαι πια η πρωτάρα που προσπαθεί να μαντέψει τι θέλει ο σύντροφός της γιατί θα έχει την εμπειρία να "διαβάζει" τον άλλον και την αυτοπεποίθηση να τα κάνει πράξη.
3. Το σεξ μετά από καβγά (που αξίζει απόλυτα τον τσακωμό)
Ποιος θυμάται άραγε γιατί τσακωθήκατε όταν το σεξ που ακολούθησε ήταν απίστευτα καλό; Να θυμάσαι όμως πως ο οργασμός σου δεν είναι δικαιολογία για να τσακώνεσαι μαζί του κάθε λίγο!
4. Το τόσο άγριο σεξ που καταγράφηκαν ζημιές στο σπίτι
Μιλάμε για τις περιπτώσεις που το σεξ γίνεται σταδιακά τόσο παθιασμένο που χάνεις τον έλεγχο και δεν σκέφτεσαι τι υπάρχει γύρω σου. Το πορτατίφ σπάει, η κουρτίνα στο μπάνιο σκίζεται, στο laptop πέφτει κρασί, η καρέκλα έχασε το ένα πόδι της! Ατυχήματα συμβαίνουν και είναι υπέροχο!
5.  Το τέλειο πρωινό σεξ που εξαιτίας του πήγες αργοπορημένη στη δουλειά
Μερικές φορές πρέπει να ξυπνάς με κάτι καλύτερο από τον ήχο της αφύπνισης του κινητού. Πήγες στο γραφείο με ένα τεράστιο χαμόγελο παρά το γεγονός ότι έφτασες με μισή ώρα καθυστέρηση και το αφεντικό σου έκανε παρατήρηση. Άξιζε,άξιζε, άξιζε!
6. Το τελειότερο σεξ της ζωής σου
Δεν ξέρεις ποια στιγμή της ζωής σου θα γίνει και ούτε ποιος θα είναι αυτός που θα στο προσφέρει. Το τέλειο σεξ που συνήθως γίνεται στις πρώτες συνευρέσεις με το νέο σου σύντροφο θα το συζητάς με τις φίλες σου για μέρες και θα ανυπομονείς να το ξαναζήσεις!
7. Το θορυβώδες σεξ που τρελαίνει τους γείτονές σου
Ένα βράδυ που θα ξεχάσεις τους τρόπους σου δεν είναι το τέλος του κόσμου. Είτε θα φωνάζεις το όνομά του κατά τη στιγμή της κορύφωσης, είτε το κρεβάτι θα χτυπάει στον τοίχο κάθε ένα δευτερόλεπτο αυτό το σεξ δε θα το ξεχάσεις ποτέ καθώς την επόμενη μέρα θα συναντήσεις τη γειτόνισσα στο ασανσέρ!
8. Το αποχαιρετιστήριο σεξ
Συμβαίνει όταν αποφασίσετε να χωρίσετε ή όταν αποχαιρετάς τον καλό σου που μένει σε άλλη πόλη και ξέρεις πως η απόσταση θα σας χωρίσει. Όποιος και αν είναι ο λόγος αυτό το σεξ έχει πολύ συναίσθημα, αρκετό δράμα και είναι τόοοσο καλό!
9. Το σεξ που ο παρτενέρ σου κάνει όλη τη δουλειά!
Ναι, τις περισσότερες φορές το τέλειο σεξ χρειάζεται ομαδική προσπάθεια. Θα υπάρξουν όμως και στιγμές στη ζωή σου που ο σύντροφός σου θα κάνει όλη τη δουλειά γιατί η συνεύρεση θα έχει στόχο τη δική σου απόλαυση και μόνο. Ναι, συμβαίνει και καλή απόλαυση!
Πηγή: queen.gr
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..