Βγήκε το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση

του VIVI-lotis

Εκδόθηκε το συναινετικό διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Ο Αλβάρο στόχευε να πάρει από την περιουσία της Αθηνάς ότι του «άξιζε», τελικά όμως πήρε λιγότερα από όσα περίμενε.

Έτσι, η Αθηνά Ωνάση τον «εκδικήθηκε» για όλες αυτές τις φορές που την εξευτέλισε με τα καμώματα του και τις απιστίες του. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που μετά τον γάμο τους απομακρύνθηκε τόσο από την οικογένεια της, όσο και από την Ελλάδα. Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού βγήκε τελικά κοινή συναινέσει, αφού, ύστερα από ενάμιση χρόνο αλληλομηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών και απαιτήσεων δισεκατομμυρίων ευρώ, αποφάσισαν να συμφωνήσουν και να δώσουν μία λύση που κανένας δεν περίμενε.

Η αποκάλυψη έγινε από το γερμανικό περιοδικό «Bunde», το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι δύο πρώην πλέον σύζυγοι αποφάσισαν να λήξουν τον μεταξύ τους πόλεμο και να τα βρουν ειρηνικά, διευθετώντας στις δικαστικές αίθουσες του Βελγίου τις μεταξύ τους διαφωνίες. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, και οι δύο εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους. Οι Βέλγοι δικηγόροι που εκπροσώπησαν την Αθηνά επιβεβαίωσαν μάλιστα στο γερμανικό περιοδικό πως δόθηκε μία ειρηνική και φιλική λύση.


Αρχικά, οι απαιτήσεις του Αλβάρο άγγιζαν σχεδόν τα 400 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα πάντα με το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει, αλλά και τις επιχειρήσεις με τα άλογα που είχε από κοινού το ζευγάρι. Τελικά όμως, ο 44χρονος Βραζιλιάνος αρκέστηκε αναγκαστικά σε όσα του επιδίκασε το δικαστήριο χωρίς να επιμείνει για περισσότερα. Το ακριβές ποσό δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, είναι σίγουρα όμως πολύ μικρότερο από αυτό που θα ήθελε.


Οι αποκαλύψεις σχετικά με την άστατη ζωή και τις απιστίες που διέπραξε κατά τη διάρκεια του 11ετούς γάμου του με την Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως επηρέασαν τους δικαστές, αλλά και τους δικηγόρους που τον εκπροσώπησαν, συμβουλεύοντας τον σχετικά με τη στάση που έπρεπε να κρατήσει για το μέλλον.
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..