.

.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!

Τελευταία νέα

@ Παπαγιάννης καλεί Βοργιαζίδη να απολογηθεί δημόσια. @ Από σήμερα η Βέροια αποκτά το δικό της Taxi για άτομα με κινητικά προβλήματα. @Εργαστήρια για παιδιά το Νοέμβριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας & @

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

δημοσιεύτηκε 09 Μαΐου από με 0 σχόλια

Κίνηση Μητροπολίτη!

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης:
Την Τετάρτη της Διακαινησίμου 4 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Πολιούχου Ειρηνουπόλεως.
Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 5 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναούσης επί τη εορτή των Αγίων πέντε Ναουσαίων Ιερομαρτύρων.
Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 5 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό της Ζωοδόχου Πηγής στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.
Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 6 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.
Το Σάββατο 7 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Ναούσης και εν συνεχεία θα προεξάρχει στην πάνδημη λιτανεία προς το Κιόσκι (Χώρος Μαρτυρίου) όπου θα τελέσει αρτοκλασία.
Την Κυριακή του Θωμά 8 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και εν συνεχεία θα τελέσει Δοξολογία επί τη εορτή του Ολοκαυτώματος της Νάουσας. Μετά το πέρας της ακολουθίας θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση στο Χώρο Θυσίας στην Νάουσα.
Την Δευτέρα 9 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Πολυπλάτανο επί τη εορτή του Αγίου Χριστοφόρου.
Την Δευτέρα 9 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα τελέσει τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλάστρας.
Την Τρίτη 10 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Αλεξανδρείας.
Την Τετάρτη 11 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Αλεξανδρείας.
Το Σάββατο 14 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στην Συκιά επί τη εορτή του Αγίου Θεράποντος.
      edit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου