Νέες Επιτυχίες από τους αθλητές σκάκι Σ.Ο ΒΕΡΟΙΑΣ

Συνεχίζουν την συλλογή μεταλλίων οι αθλητές του Σ.Ο. ΒΕΡΟΙΑΣ με τις πολύ καλές εμφανίσεις τους σε διαφορα τουρνουά που έγιναν μέσα στις γιορτές του Πάσχα.  Συγκεκριμένα:
Την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας με απόλυτη επιτυχία ανοιχτό τουρνουά γρήγορου σκακιού (rapid) στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2016» από τον Σ.Ο. ΒΕΡΟΙΑΣ συμμετείχαν δύο αθλητές μας οι οποίοι τίμησαν τον σύλλογο και την πόλη μας με τις επιτυχίες του.
- Στην κατηγορία σκακιστών ηλικίας 9 και 10 ετών το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο σκακιστής του Σκακιστικού Ομίλου Βέροιας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 - Στην κατηγορία σκακιστών ηλικίας 11 και 12 ετών το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο σκακιστής του Σκακιστικού Ομίλου Βέροιας ΤΣΙΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και στην Γενική κατάταξη κατέκτησε την 3η θέση.
 Επίσης, από 3 έως 8 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 9ο Ανοικτό Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Τριανδρίας στο οποίο συμμετείχαν δύο αθλητές του συλλόγου του Σ.Ο. ΒΕΡΟΙΑΣ στο Β' Γκρουπ <1700 ELO.   
Για ακόμη μια φορα ο αθλητής και διακεκριμένος Ορθοπεδικός Χειρούργος Σπονδυλικής Στήλης Dr. ΕΥΓΕΝΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό με τις πολύ όμορφες παρτίδες του αλλα δυστυχώς δεν κατάφερε για μισό πόντο να κατακτήσει την πρώτη θέση λογω μιας απρόσμενης ισοπαλίας που έφερε στην αρχή του τουρνουά  κατακτώντας έτσι την 4η έως 6η θέση στην γενική κατάταξη.
 Τέλος, ο νεοεμφανιζόμενος ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΜΑΡΚΟΣ έκανε μια καλή προσπάθεια η οποία τον γέμισε εμπειρίες για την μετέπειτα σκακιστική του πορεία.
Ο Σκακιστικός όμιλος Βέροιας συγχαίρει όλους τους παραπάνω αθλητές του για τις αποδόσεις τους και τους εύχεται καλή σκακιστική πορεία.
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..