ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!

Τελευταία νέα

@ Παπαγιάννης καλεί Βοργιαζίδη να απολογηθεί δημόσια. @ Από σήμερα η Βέροια αποκτά το δικό της Taxi για άτομα με κινητικά προβλήματα. @Εργαστήρια για παιδιά το Νοέμβριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας & @

Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

δημοσιεύτηκε 04 Σεπτεμβρίου από με 0 σχόλια

Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας και Αλεξάνδρειας.Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Σ.Δ.Ε Νάουσας και στο Παράρτημα της Αλεξάνδρειας

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας και Αλεξάνδρειας είναι ένα καινοτόμο δημόσιο σχολείο εκπαίδευσης ενηλίκων. Σε αυτό μπορούν να φοιτήσουν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και δεν έχουν απολυτήριο Γυμνασίου. Το πρόγραμμα σπουδών διαρκεί 2 σχολικά έτη. Μετά την επιτυχή φοίτηση παρέχεται τίτλος ισότιμος του απολυτηρίου Γυμνασίου. Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά απογευματινές ώρες (5μ.μ.-8.50μ.μ.) με μεθόδους προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ενηλίκων, χωρίς εξετάσεις προαγωγικές και απολυτήριες όπως στην τυπική εκπαίδευση.
Κατά τη διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιούνται εργαστήρια βιωματικής μάθησης, όπως για παράδειγμα εργαστήριο αγιογραφίας, κοσμημάτων, παραγωγής κηραλοιφών κ.ά., σύμφωνα πάντα με τα ενδιαφέροντα των εκπαιδευομένων. Επίσης, πραγματοποιούνται πολλές εκπαιδευτικές επισκέψεις σε πολιτιστικούς ή επαγγελματικούς χώρους και διοργανώνονται ομιλίες ενημερωτικού χαρακτήρα για διάφορα θέματα όπως ανακύκλωση, διατροφή και υγεία.
Η Έδρα του Σ.Δ.Ε. είναι στη Νάουσα, στα Γενικά Λύκεια, ενώ λειτουργεί και Παράρτημα του σχολείου στην Αλεξάνδρεια, στο κτίριο του 1ου Γυμνασίου.
Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2017-2018 συνεχίζονται και το Σεπτέμβριο κατά τις απογευματινές ώρες (μετά τις 5μ.μ.)

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:

Νάουσα: 2332052161
Αλεξάνδρεια: 2333023454
Κινητό: 6986280541
      edit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου