ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!

Τελευταία νέα

@ Παπαγιάννης καλεί Βοργιαζίδη να απολογηθεί δημόσια. @ Από σήμερα η Βέροια αποκτά το δικό της Taxi για άτομα με κινητικά προβλήματα. @Εργαστήρια για παιδιά το Νοέμβριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας & @

Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

δημοσιεύτηκε 04 Σεπτεμβρίου από με 0 σχόλια

Άρχισε η νέα χρονιά για το κολυμβητήριο ΠΗΓΑΣΟΣ AQUACENTER.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
info@pegasus-imathia.gr

 
Βέροια02/09/2017

Την Δευτέρα 28 Αυγούστου άρχισε και πάλι η λειτουργία του κολυμβητηρίου ΠΗΓΑΣΟΣ AQUACENTER. Μετά από διακοπή 15 ημερών τα μέλη του πήγασου κατέκλυσαν και πάλι τους χώρους του κολυμβητηρίου γεμίζοντάς τους με το γέλιο τους και τη θετική τους διάθεση για μια ακόμη καλύτερη νέα χρονιά.
Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και νέα τμήματα ξεκινούν όλο το Σεπτέμβριο. Οι προπονητές του Πήγασου με τις καινοτόμες μεθόδους εκμάθησης που εφαρμόζουν, ανεβάζουν συνεχώς τον πήχη των προσδοκιών και αναπτύσσουν τις δεξιότητες των παιδιών μέσα από το παιχνίδι. Στα τμήματα ενηλίκων εφαρμόζονται ειδικά προγράμματα εκγύμνασης και εκμάθησης, ώστε η ενασχόληση με το νερό να είναι μια πολύ ευχάριστη και αποδοτική δραστηριότητα.
Το κολυμβητήριο ΠΗΓΑΣΟΣ AQUACENTERείναι το πλέον καινοτόμο και σύγχρονο κολυμβητήριο του νομού, με σωστή λειτουργία οζονοποίησης στον καθαρισμό, με θερμοκρασία 30-32 βαθμούς κελσίου και με τμήματα 8 ατόμων.
Πληροφορίες εγγραφές: 2331125087, 6980099568 pegasusaquacenter@gmail.com

      edit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου