Ανησυχία και ερωτηματικά από δημοτικό σύμβουλο, πρώην ομάδας Βοργιαζίδη, Αγγελίνα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.


Ο κος Αγγελίνας, δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη Βοργιαζίδη και πλέον ανεξάρτητος, με εμφανώς ενοχλημένο και έντονο τόνο διαμαρτυρίας, μίλησε σε συνεδρίαση με καίριες ερωτήσεις για τα πειθαρχικά παραπτώματα που εμπλέκουν αυτόν αλλά και πολλούς άλλους δημοτικούς συμβούλους. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Εγώ έχω κληθεί από τον ελεγκτή αποκεντρωμένης διοίκησης ο οποίος μου λέει κ.Αγγελίνα έχετε πέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα παράβασης καθήκοντος ..», « ..Γιατί αν καθησυχαστώ και κάνω αυτό που ακούστηκε εδώ μέσα μπορεί να δικαστώ ή να μπω σε περιπέτειες που δεν ξέρω και εγώ το μέγεθος…». Τι συμβαίνει με την εκλεγμένη Διοίκηση του Δήμου Βεροίας; Ποια αποφάσεις άραγε λαμβάνονται από αυτό το Συμβούλιο όταν καταγγέλλεται  ότι δεν τηρείται η δημοκρατική λειτουργία και γίνεται δημόσια λόγος για πειθαρχικά παραπτώματα και παράνομες ενέργειες μίας αιρετής διοίκησης;
Την αδιαφάνεια και την έλλειψη της νόμιμης και διαφανής λειτουργίας της Διοίκησης του  κου. Βοριαζίδη και των Συμβούλων του, έχει επανειλημμένα στηλιτεύσει πολιτικά ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης  γνωστός Δικηγόρος κος. Ιωάννης Παπαγιάννης, ο οποίος έχει καταγγείλει δημόσια την έλλειψη δημοκρατίας καθώς και την αδιαφάνεια στη λειτουργία της αιρετής διοίκησης του δήμου Βέροιας την οποία χαρακτηρίζει πριβέ, κλειστή ομάδα εκλεκτών του κομιστή πολιτικού δακτυλιδιού κου. Βοργιαζίδη. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη πως δεκάδες δημοτικοί σύμβουλοι, της αιρετής διοίκησης του Βοργιαζίδη, σήμερα βρίσκονται σε καθεστώς ποινικού και πειθαρχικού ελέγχου από την Εισαγγελία και την Περιφέρεια, γίνεται φανερό το έργο και τα πλείστα προβλήματα που αφήνει πίσω της η εν λόγω Διοίκηση.
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..