Έναρξη συγκέντρωσης στοιχείων για τις ζημίες των βροχοπτώσεων του Ιουλίου 2017


Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πυρηνοκάρπων (υπό σύσταση ) που δημοσιεύθηκε στις 13/12/2017  και αφορούσε την διαδικασία που συμφωνήθηκε για την αποζημίωση των ροδακινοπαραγωγών από τις ζημίες που υπέστησαν από τις βροχοπτώσεις  του Ιουλίου  και οι οποίες  θα καλυφθούν , σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα της Γνωμοδοτικής Επιτροπής που συστάθηκε  από τον Υπουργό κ. Ε. Αποστόλου  και τις δημόσιες   ανακοινώσεις του ιδίου , ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους τα κάτωθι .
 Η Εθνική Διεπαγγελματική  δημιούργησε σχετική  Ιντερνετική   Ηλεκτρονική  πλατφόρμα  η οποία  λειτουργεί και τίθεται στην διάθεση των Αγροτικών Συνεταιρισμών  και τις   δομές τους , οι οποίοι θα συγκεντρώσουν  και θα καταχωρήσουν τα στοιχεία των παραγωγών    μελών   που υπέστησαν ζημίες ,  καθώς  και  αυτών  που δεν είναι μέλη  ( μεμονωμένοι).
Για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και τις προϋποθέσεις  για την χρήση της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας  , οι ενδιαφερόμενοι Συνεταιρισμοί μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία της Διεπαγγελματικής στην Βέροια που βρίσκονται στην Οδό Θεσσαλονίκης 60 και στα  τηλέφωνα ,   2331076488 σταθερό   και  6972956372  κινητό .
   Επίσης στα τηλέφωνα αυτά θα απευθύνονται  οι χρήστες ,  για κάθε πρόβλημα που συναντούν καθώς και κάθε ερώτημα .   Λόγω της εφαρμογής για πρώτη φορά ενός τέτοιου συστήματος , τα όποια προβλήματα πιθανόν παρουσιαστούν  ,θα επιλυθούν με την στενή συνεργασία  και κατανόηση όλων .    Οι Συνεταιριστικές Οργανώσεις για πρώτη φορά αναλαμβάνουν ένα τέτοιο ρόλο και μόνο με στενή  και καλοπροαίρετη συνεργασία θα τον φέρουν με επιτυχία σε πέρας  , προς το κοινό συμφέρον  .

Η διαδικασία  συγκέντρωσης στοιχείων   , πρέπει  να ολοκληρωθεί έως τις 7  Φεβρουαρίου   έτσι ώστε ακολούθως  να αποσταλούν στον ΕΛΓΑ  για επεξεργασία . 
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..