Αγωνιστικές Υποχρεώσεις Ομάδων Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας


ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 4/3/2018 στις 15:00, στο γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου με την αντίστοιχη γυναικεία ομάδα Προοδευτική Περάματος για τη 10η αγωνιστική του
πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής κατηγορίας.
Διαιτητής του αγώνα  ορίστηκε ο κ.  Γιώργο Ρούσσο-Μπεκερτζή με βοηθούς τους κ. Παύλο Φραγκούλη και κ. Άγγελο Τσόγκα, από την ΕΠΣ Πρέβεζας

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται την Κυριακή 4/3/2018, στις 15:30 στο γήπεδο της Αγίας Παναγιωπούλας, με την αντίστοιχη ομάδα της Δόξας Νάουσας, για την 14η αγωνιστική της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
Παιδικό τμήμα 

Το Σάββατο 3/3/2018 το παιδικό τμήμα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται στο γήπεδο Αγίας Βαρβάρας στις 11:00, με το αντίστοιχο τμήμα του Αχιλλέα Νάουσας, για την 12η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.
Η συγκέντρωση των παικτών θα γίνει στις 09:45 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Τμήματα Υποδομής
Το Σάββατο 3/3/2018 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ-μπαμπίνο) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στις 10:30, στο γήπεδο της Επισκοπής Νάουσας, με τα αντίστοιχα τμήματα της τοπικής ακαδημίας, για το πρωτάθλημα υποδομών.
Η συγκέντρωση των τμημάτων θα γίνει στις 09:15 πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορείο με αναχώρηση στις 09:30.
Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να συνοδεύσουν την αποστολή.
Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή.
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..