Αναβλήθηκε η δίκη της πρώην δημάρχου Βεροίας κας. Ουσουλτζόγλου

Σε αναβολή οδηγήθηκε η δίκη της πρώην δημάρχου Βεροίας κας. Χαρίκελιας Ουσουλτζογλου η οποία παραπέμπεται να δικαστεί με μάρτυρα κατηγορίας τον πρώην Αντιδήμαρχο του δικού της συνδυασμού και στελέχους της ΔΕΥΑΒ κου. Δημήτρη Δάσκαλου.
Η αιτια της αναβολής ήταν η αδυναμία λόγω άλλων υποχρεώσεων να εμφανιστεί στα δικαστήρια της Βέροιας ο συνήγορος υπεράσπισης της κας. Ουσουλτζόγλου δικηγόρος κος. Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Σημειώνεται ότι ο ος κος. Τσαβδαρίδης, ο οποίος διετέλεσε πρώην υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, διορίσθηκε πρόσφατα από τη διοίκηση του σημερινού Δημάρχου κου. Κ. Βοργιαζίδη δικηγόρος του Δημου Βέροιας.
Έτσι ο πρώην αντίπαλος της κας. Ουσουλτζόγλου κος. Τσαβδαρίδης βρέθηκε να παρέχει νομικές υπηρεσίες στην πρώην ανθυποψήφιά του. Ο διορισμός του κου. Τσαβδαρίδη, ο οποίος τοποθετήθηκε σε μόνιμη θέση από τηνν διοίκηση του  πρώην αντιδήμαρχου της κας. Ουσουλτζόγλου και σημερινό Δήμαρχου Βέροιας κο. Βοργιαζίδη, έχει προκαλέσει ποικίλλα σχόλια και αντιδράσεις.



Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..