Το βιβλίο «Τα δημοτικά τραγούδια των Ριζωμάτων Πιερίων Ημαθίας» παρουσιάζεται στη Βέροια

Η Δημοτική βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου» και ο εκδοτικός οίκος «Μάτι» Κατερίνης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Ιωάννη Βαϊνά με τον τίτλο «Τα δημοτικά τραγούδια των Ριζωμάτων Πιερίων Ημαθίας» την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 6.30 μ.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και 
Τεχνών του Δήμου Βέροιας. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Σοφιανίδης
Γιώργος, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, ο Τσαμήτρος Ιωάννης, Καθηγητής - συγγραφέας, η Μπεμπέτσου Αλκμήνη, Αντιπρόεδρος Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας, ο Αποστολόπουλος Αθανάσιος, Δικηγόρος Γραμματέας Δημ. Συμβουλίου και ο Προβατίδης Κυριάκος, εκδότης και ο συγγραφέας. Είσοδος ελεύθερη.

Θ’ ακολουθήσει πρόγραμμα από χορευτικά και χορωδιακά συγκροτήματα συνοδεία γκάιντας των Πολιτιστικών συλλόγων Δασκίου και Ριζωμάτων.

Πληροφορίες: Δημοτική βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου» τηλ. 2331024879



Βιογραφικό ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΙΝΑ
Ο Γιάννης Βαϊνάς γεννήθηκε στα Ριζώματα Ημαθίας. Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, παντρεμένος και πατέρας δυο τέκνων. Στη διάρκεια της εκπαιδευτικής του σταδιοδρομίας άσκησε τα διευθυντικά του καθήκοντα σε διάφορα πολυθέσια δημοτικά σχολεία, υπήρξε αρχηγός μαθητικών κατασκηνώσεων και Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας.

Χρημάτισε μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Διδασκάλων και Νηπιαγωγών και εκλεγμένος αντιπρόσωπος στις γενικές συνελεύσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..