ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ


ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 4/2/2018 στις 15:00, στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής , Βόλου με την
αντίστοιχη γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού , για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής κατηγορίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
Παιδικό τμήμα 

Το Σάββατο 3/2/2018 το παιδικό τμήμα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται στο γήπεδο της Στενημάχου στις 11:00, με το αντίστοιχο τμήμα του ΦΑΣ Νάουσα, για την 10η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.
Η συγκέντρωση των παικτών θα γίνει στις 09:15 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και η μετακίνηση θα γίνει με ιδία μέσα.

Τμήματα Υποδομής
Το Σάββατο 3/2/2018 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ-μπαμπίνο) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στις 10:30, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας Επισκοπής Νάουσας για το πρωτάθλημα  υποδομών.
Η συγκέντρωση θα γίνει στις 09:45 πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.
Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ 
Από τον Αγροτικό Αστέρα γνωρίζεται ότι αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους ο προπονητής των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας Αθανάσιος Δεδίνης και τη θέση του ανέλαβε ο Αθανάσιος Γιάννος. 
Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα ευχαριστεί τον απερχόμενο προπονητή για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στις ομάδες του Συλλόγου μας και ελπίζουμε οι δρόμοι μας πάλι κάποια στιγμή να  συναντηθούν.
Εύχεται στο νέο προπονητή καλή δύναμη και επιτυχίες έως την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..