Αναβίωση του εθίμου του Γαβουρμά


“Eστιᾶν” ή “Ξενίζειν”
 Με εγκάρδιο τρόπο την 01.01.2018 στην αίθουσα του συλλόγου υποδεχτήκαμε όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους μας για την τέλεση του εθίμου του «Γαβουρμά». Η αίθουσα  της Μίεζας γέμισε με μέλη,  φίλους, συνδημότες  , που γεύτηκαν το γαβουρμά με την ψυν  και όλοι μαζί χαίρουμες εντάμα  και διασκέδασαν υπό τους ήχους της παραδοσιακής λύρας. Για εμάς πάντα η αξία της φιλοξενίας είναι σημαντική.
Μια ιερή υποχρέωση και έχει χαρακτήρα πανίσχυρου δεσμού. Απαιτεί γενναιοδωρία και λεπτούς τρόπους. Παρευρέθησαν ο βουλευτής του νομού κ. Απόστολος Βεζυρόπουλος ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ .Κώστας Καλαϊτζίδης ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θεόφιλος Τελληγιανίδης ο διοικητής Πυροσβεστικής κ. Νίκος Παλαμούτης οι δημοτικοί σύμβουλοι Αραμπατζή Στέλλα, Τσουβάρας Βασίλης, Μπαλτατζίδου Δώρα πλήθος κόσμου γονείς και παιδιά του συλλόγου..
Στον χαιρετισμό  η Πρόεδρος και  το Δ.Σ. κάλεσαν τον κόσμο με τον ίδιο ζήλο να συμμετάσχει και στις υπόλοιπες δράσεις του συλλόγου.  Ευχόμαστε σε όλους προσωπική και οικογενειακή ευτυχία με υγεία και ευλογία! Καλή χρονιά!
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..