Ήττα για τον ΑΟΚ Βέροιας, 58-70 από τον Ζέφυρο


«Κρύο-ζέστη» στο φετινό πρωτάθλημα για τον ΑΟΚ Βέροιας, που γνώρισε μία ακόμη εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από την πολύ καλή ομάδα του Ζέφυρου.
Οι «λύκοι» έχασαν από το νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και δεν κατόρθωσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ανατροπή, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την 6η φετινή τους ήττα και να υποχωρήσουν στη βαθμολογία έχοντας μάλιστα μπροστά το ρεπό τους.
Οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκαν «σκληρό καρύδι» και έδειξαν από την αρχή πως δίκαια συγκαταλέγονται στις ποιοτικές ομάδες της κατηγορίες. Έπαιξαν δυνατή άμυνα, έκλεισαν καλά τα ατού του ΑΟΚ (χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι Γιαννουζάκος και Βλάχος σημείωσαν 5 και 7 πόντους αντίστοιχα) και με καλές επιλογές στην επίθεση, σημείωσαν μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα.
Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων αναδείχτηκε ο Ιωακείμ Μαυρίδης με 15 πόντους ενώ για τον Ζέφυρο 13 σημείωσε ο Μυστιλιάδης.
Τα πεντάλεπτα : 15-19, 25-38, 35-56, 58-70
AOK Βέροιας : Τρομπούκης 5, Ουσουλτζόγλου, Σισμάνης 2, Γκανάς 8 (2), Βλάχος 7, Μαυρίδης 15 (2), Ορφανίδης, Γιαννόπουλος, Λέφας 8, Μπαρμπαρούσης 2, Χατζηλαμπρινός 6, Γιαννουζάκος 5 (1)
Ζέφυρος : Μυτιληναίος 9 (2), Φαρμάκης, Φυλακτός 3 (1), Ματενίδης 3, Ουρκέρογλου 10, Βασιλείου 2, Κανάρας 8 (2), Μαυροματίδης 12, Τσιόγκας 8, Μάρκου, Μυστιλιάδης 13 (3), Ζελενίτσας 2
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..