ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!

Τελευταία νέα

@ Παπαγιάννης καλεί Βοργιαζίδη να απολογηθεί δημόσια. @ Από σήμερα η Βέροια αποκτά το δικό της Taxi για άτομα με κινητικά προβλήματα. @Εργαστήρια για παιδιά το Νοέμβριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας & @

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

δημοσιεύτηκε 09 Οκτωβρίου από με 0 σχόλια

Ξεσκέπασε την απιστία της... «μέλλουσας» γυναίκας του στη γαμήλια τελετή (φωτό)


Προ των ευθυνών της έφερε ένας άντρας τη γυναίκα που θα παντρευόταν, όταν κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής, έδειξε σε όλους τους παρευρισκόμενους ένα βίντεο, στο οποίο τον απατούσε, παίρνοντας έτσι την εκδίκησή του.
Ένας άνδρας αποφάσισε να διασύρει δημοσίως την αγαπημένη του, μπροστά στους καλεσμένους του γάμου τους, για να την εκδικηθεί για την απιστία της.
Οι προσκεκλημένοι στον γάμο στη Σιγκαπούρη έμειναν άφωνοι όταν άρχισε να προβάλλεται το βίντεο που έδειχνε τη νύφη να πηγαίνει σε δωμάτιο ξενοδοχείου με άλλον άνδρα. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ανάμεσά τους υπήρχε οικειότητα.


Ο γαμπρός έστειλε στο... διάολο τη νύφη, πριν φύγει από τον χώρο. Η Daily Mail αναφέρει ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν ο γάμος είχε γίνει πριν από την αποκάλυψη της απιστίας. Ο απατημένος είχε προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ, που του παρείχε το επίμαχο υλικό, καθώς υποψιαζόταν ότι η αγαπημένη του δεν ήταν πιστή.

Πηγή   pronews
      edit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου