Πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό


Πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό του για τον ΑΟΚ Βέροιας, πρώτο εντός έδρας παιχνίδι σε εθνική κατηγορία μετά από πολλά χρόνια!
Η ομάδα του Θωμά Τούσα αντιμετωπίζει μία εκ των φαβορί για την άνοδο στη Β Εθνική και αυτή είναι η Νίκη Βόλου, που ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 83-70 του Ζέφυρου.
Το συγκρότημα του Λάμπρου Πρέκα ενισχύθηκε σημαντικά και κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο, με αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της προηγούμενης Κυριακής το κλειστό της Νέας Ιωνίας να κατακλυστεί από τους πιστούς φιλάθλους της ιστορικής ομάδας.
Για τους Βεροιώτες, το αυριανό παιχνίδι αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο και να επαναλάβουν την εμφάνιση των καλών διαστημάτων στο ματς της 1ης αγωνιστικής στα Τρίκαλα.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον ΑΟΚ, που θέλει αφενός να δώσει χαρά στους φιλάθλους που ανυπομονούν να δουν από κοντά την προσπάθεια του συλλόγου (όπως άλλωστε έδειξαν έμπρακτα με την τεράστια στήριξη μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας) και αφετέρου να πετύχει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ «Βικέλας» του Μακροχωρίου, με ώρα έναρξης στις 17.00.
Δηλώσεις Κωνσταντίνου Καπνά :
«Το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής ήταν απόλυτο ντέρμπι που κάλλιστα θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί και ίσως λίγο τυχεροί. Είμαστε καινούρια ομάδα που ψάχνει χημεία και βδομάδα με τη βδομάδα, θα βρισκόμαστε καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Οι προπονητές μας δουλεύουν για το πλάνο της Κυριακής και μεις θα δώσουμε τα πάντα για να το φέρουμε εις πέρας. Είναι εκ των πραγμάτων μια δύσκολη κατηγορία, ωστόσο πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να κοιτάμε μόνο μπροστά.»
Η ανακοίνωση – κάλεσμα του ΑΟΚ :
«Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι καλαθοσφαιριστές του ΑΟΚ Βέροιας καλούν τον φίλαθλο κόσμο να δώσουν βροντερό παρόν στο Κλειστό του ΔΑΚ «Βικέλας», για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας στη Γ Εθνική (Κυριακή 22/10, 17.00). Αντίπαλος η ισχυρή Νίκη Βόλου, ωστόσο η στήριξη του κόσμου θα δώσει έξτρα ώθηση για μια μεγάλη εμφάνιση!
Σημ. : Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την κάρτα που έχουν ήδη παραλάβει. Για όσους δεν έχουν προμηθευτεί, έχει απομείνει ένας ελάχιστος αριθμός ο οποίος και θα βρίσκεται στην είσοδο του γηπέδου (τιμή : 20€ για 13 εντός έδρας αγώνες)»
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής :
Πρωτέας Γρεβενών – Νικόπολη Πρέβεζας
Ιωνικός Ιωνίας – Φαίακας Κέρκυρας
Ζέφυρος ‘02 – Φίλιππος Βέροιας (19.00)
ΑΟΚ Βέροιας – Νίκη Βόλου
ΑΠΣ Πτολεμαΐδα – Ίκαροι Τρικάλων
ΑΓΣ Ιωαννίνων – Εύαθλος
Ρεπό: ΓΕ Αγρινίου
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..