Ο Σεβασμιώτατος





Ο Σεβασμιώτατος:
Το Σάββατο 17 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά και εν συνεχεία θα ομιλήσει στην Ημερίδα Κατηχητών.
Την Κυριακή 18 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στο παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου Αλεξανδρείας και στην συνέχεια θα παραστεί στην εκδήλωση μνήμης του Καπετάν Καψάλη στον ίδιο χώρο, στο πλαίσιο των ΚΓ΄Παυλείων
Την Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό για την εορτή του Αγίου Νικολάου Καβάσιλα στα Καβάσιλα.
Την Τρίτη 20 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει για την εορτή του Αγίου Νικολάου Καβάσιλα στα Καβάσιλα.
Την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.
Την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας επι τη εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου και την Σύναξη Πάντων των εν τη Σκήτη Βεροίας Αγίων.
Το Σάββατο 24 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά και εν συνεχεία θα παραστεί στο Μοναχικό Συνέδριο.
Την Κυριακή 25 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..