.

.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!

Τελευταία νέα

@ Στις 20.07.17 στη Νέα Λυκογιάννη Ημαθίας γιορτή του Μορφωτικού Συλλόγου "Αγία Μαρκέλα"σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα "Απόλλων". @ Από σήμερα η Βέροια αποκτά το δικό της Taxi για άτομα με κινητικά προβλήματα. @ & @

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

δημοσιεύτηκε 08 Ιουνίου από με 0 σχόλια

ΚΓ' ΠΑΥΛΕΙΑ: "Εν ταις λύπαις χαράν και εφροσύνη". Ημερίδα πρεσβυτερών και μητέρων κληρικών.Την Τετάρτη 7 Ιουνίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων όπου εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ημερίδα για τις πρεσβυτέρες και μητέρες των κληρικών της Μητροπόλεως.
 Την ημερίδα παρουσίασε ο πρωτοπρεσβύτερος Νεκτάριος Σαββίδης και ομίλησαν η κ. Βασιλική Κώστα καθηγήτρια νευρολογίας με θέμα, "Η υπαρξιακή σταθερότητα στη συμπόρευση της συσταυρώσεως και της συναναστάσεως", και η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίου Πορφυρίου Ξάνθης, μοναχή Άννα με θέμα "Η αντιμετώπιση των θλίψεων κατα τον Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη". Μετά το πέρας των εισηγήσεων τον λόγο πήρε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων ο οποίος τόνισε ότι η θλίψεις και οι αδικίες της ζωής μπορούν να φέρουν πολλούς πνευματικούς καρπούς αρκεί ο άνθρωπος να έχει ταπείνωση και εμπιστοσύνη στο Θεό ο οποίος θέλει την σωτηριά του.
      edit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου