Γιατί η prive ομάδα διοίκησης του Δήμου Βέροιας αποζητά δωρεά από ιδιωτική εταιρία και γιατί ιδιώτης επιχειρηματίας «δωρίζει» 200.000 ευρώ; Δεν έχει «αντίδωρο»;





































Η αντιδημοκρατική, αλαζονική, αδιαφανής και κοινωνικά ανάλγητη αιρετή διοίκηση του Δήμου Βέροιας ξεπερνά πλέον και τον ίδιο τον κάκιστο εαυτό της. Γυρνώντας την πλάτη όχι μόνο στους συμβούλους της αντιπολίτευσης αλλά ακόμα και σε συμβούλους της συμπολίτευσης, πολλούς από τους οποίους αγνοεί παραδειγματικά, και έχοντας ξεχάσει προ πολλού τις ψευδείς υποσχέσεις της και τους «πυλώνες ανάπτυξης» ή καλύτερα της παραμυθίας που έταζε προς τους πολίτες μετατρέπεται σε μία prive κλειστή ομάδα, αναποτελεσματική έως και επικίνδυνη, η οποία αποφασίζει αδιαφανώς και οδηγεί στα βράχια την ιδιαίτερη πατρίδα μας.
Ο κομιστής του πολιτικού δακτυλιδιού ητς κας. Ουσουλτζόγλου, Κ. Βοργιαζίδης, που βρίσκεται σε θέση ευθύνης για επτά συνεχόμενα έτη, ευθύνεται προσωπικά για την κατάντια του Δήμου Βέροιας και τις αλαζονικές και ανάλγητες επιλογές του. Πλέον δημοσίως δηλώνει ότι συνομιλεί προσωπικά με ιδιωτική εταιρία και υπέβαλε και αίτημα προς αυτή- χωρίς βέβαια να προηγηθεί ενημέρωση και έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο- για να λάβει δωρεά, η δε ιδιωτική εταιρία, η οποία δεν εδρεύει παρεμπιπτόντως στην Ημαθία, «δέχτηκε» να «δωρίσει» 200.000 ευρώ.
Ουδέποτε στην μακρόχρονη επιστημονική και επαγγελματική μου διαδρομή είδα ιδιώτη να «δωρίζει» χωρίς αντάλλαγμα, ιδίως σήμερα στην εποχή της κρίσης και μάλιστα 200.000 ευρώ. Όταν απαίτησα από τον κο. Βοργιαζίδη να απαντήσει στο δημοτικό συμβούλιο γιατί επιδιώκεται «δωρεά» από ιδιώτη και αν το «δώρο» το συνοδεύει και αντίδωρο και ποιός το δίνει, υπονοώντας ότι αυτός που, δυστυχώς, δίνει συνήθως διαχρονικά τα αντίδωρα για τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές είναι ο λαός, ο υποστηριχθείς από το παλαιοκομματικό, οικογενειακού τύπου κατεστημένο δεκαετιών απέφυγε να μου απαντήσει, επιδιδόμενος στις συνήθεις για αυτόν αοριστολογίες και φραστικά χάσματα.
Οξύνοντας όμως τη συζήτηση και αρνούμενος να δεχθώ το θεσμικό εμπαιγμό και την απουσία στοιχειώδους δημοκρατικής ενημέρωσης στο ύψιστο όργανο δημοκρατίας που είναι το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο δεν θα επιτρέψουμε να ευτελιστεί, ο αποτυχημένος και πολιτικά αλαζόνας επικεφαλής της αιρετής διοίκησης ανακοίνωσε ότι η ιδιωτική εταιρία, άκουσον άκουσον, «δωρίζει» 200.000 ευρώ «για να διαφημιστεί». Τι δεν καταλαβαίνεις, συμπολίτισσα και συμπολίτη του Δήμου Βέροιας, και ιδίως εσύ που παραπλανήθηκες και έδωσες ψήφο σε πρόσωπα με τέτοιες συμπεριφορές;
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..