ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!

Τελευταία νέα

@ Παπαγιάννης καλεί Βοργιαζίδη να απολογηθεί δημόσια. @ Από σήμερα η Βέροια αποκτά το δικό της Taxi για άτομα με κινητικά προβλήματα. @Εργαστήρια για παιδιά το Νοέμβριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας & @

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

δημοσιεύτηκε 24 Μαΐου από με 0 σχόλια

Κίνηση ΜητροπολίτουΟ Σεβασμιώτατος:
Την Πέμπτη 25 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Βεροίας.
Το Σάββατο 27 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στο προσκύνημα της Παναγίας Σουμελάς όπου θα πραγματοποιηθεί η Λήξη των Κύκλων Αγίας Γραφής και Εσπερινών Κηρυγμάτων της Μητροπόλεως.
Το Σάββατο 27 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα υποδεχθεί την Τιμία Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους στα προπύλαια του Ιερού Ναού Υπαπαντής του Χριστού Πατρίδος και έπειτα θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό. Η Τιμία Κάρα της Αγίας Παρασκευής θα παραμείνει στον Ιερό Ναό μέχρι την Τετάρτη 31 Μαίου στις 12 το μεσημέρι.
Την Κυριακή 28 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου επί τη ενάρξη των ΚΓ΄ Παυλείων.
Την Κυριακή 28 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα συμμετάσχει στον πολυαρχιερατικό Εσπερινό επί τη εορτή της Μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του ιατρού Αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στον ομώνυμο Ναό στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.
Την Δευτέρα 29 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στην πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του ιατρού Αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στον ομώνυμο Ναό στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια και εν συνεχεία θα συμμετάσχει στην Ιερά Λειτανεία των Θαυματουργών Λειψάνων του Αγίου Λουκά και της Ιεράς του Εικόνος.
paulos papadopoulos
      edit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου