.

.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!

Τελευταία νέα

@ Παπαγιάννης καλεί Βοργιαζίδη να απολογηθεί δημόσια. @ Από σήμερα η Βέροια αποκτά το δικό της Taxi για άτομα με κινητικά προβλήματα. @Εργαστήρια για παιδιά το Νοέμβριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας & @

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

δημοσιεύτηκε 08 Μαΐου από με 0 σχόλια

Παράσταση και συζήτηση για τη διαδρομή απ’ τον Φόβο, στο Θάρρος.

Παράσταση και συζήτηση
για τη διαδρομή απ’ τον Φόβο, στο Θάρρος.
Ηομάδα playback coo- action” Βέροιας
σας προσκαλεί το Σάββατο 13 Μαϊου 2017, ώρα 12:00
στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας.
Ο φόβος που μας  (α)κινητοποιεί!


«Φόβος είναι ενθουσιασμός χωρίς αναπνοή!» (F. Perls)
Ο φόβος, ένα απ’ τα βασικάσυναισθήματα, έχει ως σκοπό να εντείνει τις αισθήσεις ώστε το άτομο με αυξημένη τη προσοχή του να προστατευτεί από κινδύνους, που μπορεί να είναι πραγματικοί ή… φανταστικοί. Όλοι γνωρίζουν την όψη του φόβου που καθηλώνεικαι καθιστά το άτομο ανήμπορο, πόσοι όμως γνωρίζουν και έχουν συμφιλιωθεί την άλλη όψη του, αυτή του φίλου?
Στη συνάντηση θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες μέσα από βιωματικές διαδικασίες να γνωρίσουν τις άγνωστες και χρήσιμες όψεις του φόβου. Θα μοιραστούμε εμπειρίες και θα συν-δημιουργήσουμε μια παράσταση playback θεάτρου με την ομάδα playback“coo-action” της Βέροιας, μέλη της οποίας είναι η ΑλέξιαΚουκουνασούλη, η ΕυσηΑρζογλου, η Ελίζα Σιδερίδου, η Μαίρη Μεγγιάνη, η Κική Ταλαρα, η Υακίνθη Σταμπολή και ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.
Το playback θέατρο είναι ένα ιδιαίτερο είδος σκηνικής συν-δημιουργίας (performance), όπου δεν υπάρχει έργο ή σενάριο, αλλά η ομάδα διαδραματίζει αυτοσχεδιαστικά ιστορίες του κοινού.
Τη δράση συντονίζει η Ευφροσύνη Κιατικίδου,εκπ. Ψυχο-
      edit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου