.

.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!

Τελευταία νέα

@ Παπαγιάννης καλεί Βοργιαζίδη να απολογηθεί δημόσια. @ Από σήμερα η Βέροια αποκτά το δικό της Taxi για άτομα με κινητικά προβλήματα. @Εργαστήρια για παιδιά το Νοέμβριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας & @

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

δημοσιεύτηκε 20 Απριλίου από με 0 σχόλια

Κίνηση Μητροπολίτου


Ο Σεβασμιώτατος:
Την Τετάρτη της Διακαινησίμου 19 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου και Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Παλαιοχωρίου.
Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 20 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναούσης επι τη εορτή των Αγίων Πέντε Ιερομαρτύρων Ναουσαίων.
Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 20 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της Ζωοδόχου Πηγής στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά και θα τελέσει κουρά μοναχού.
Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 21 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στο Πανηγυρικό Συλλείτουργο επί τη εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά όπου θα τελεστεί χειροτονία διακόνου υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου.
Το Σάββατο της Διακαινησίμου 22 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πολυαρχιερατικό Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων και του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ναούσης και εν συνεχεία θα προεξάρχει της Πάνδημης Ιερής Λιτανείας  της Εικόνος των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων στον "Χώρο Μαρτυρίου" ,Κιόσκι.
Την Κυριακή του Θωμά 23 Απριλίου το πρωί θα συμμετάσχει στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως Ναούσης και εν συνεχεία θα τελέσει Δοξολογία, έπειτα θα κατευθυνθεί στο "Χώρο Θυσίας" όπου θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση για τους σφαγιασθέντες ήρωες της πόλης κατα την επανάσταση του 1822.
      edit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου