Κίνηση Σεβασμιωτάτου Μεγάλης Εβδομάδας- Διακαινήσιμος



Ο Σεβασμιώτατος:
Το Σάββατο 8 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Διαβατού.
Την Κυριακή 9 Απριλίου (Βαΐων) το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας.
Την Κυριακή 9 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μελίκης.
Την Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Σφηνίτσης.
Την Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου.
Την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων.
Την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ναούσης.
Την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Δασκίου.
Την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα-Κυριωτίσσης Βεροίας.
Την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χαλάστρας.
Την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Παθών στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης.
Την Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης του Κυρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.
Την Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.
Το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Χριστού Βεροίας.
Το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου στις 11:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Παννυχίδος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας, εν συνεχεία θα προεξάρχει στην τελετή της Αναστάσεως στην Πλατεία Ελιάς στην Βέροια και έπειτα θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ναό Βεροίας.
Την Κυριακή 16 Απριλίου στις 10:30 π.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας και στις 6:30 μ.μ. στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης.
Την Δευτέρα της Διακαινησίμου 17 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας.
Την Τρίτη της Διακαινησίμου 18 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Μουτσιάλης (Σκήτης Βεροίας).
Την Τετάρτη της Διακαινησίμου 19 Απριλίου το πρωί θα ιερουγήσει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου και Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Παλαιοχωρίου.
Το Σάββατο της Διακαινησίμου 22 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πολυαρχιερατικό Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων και του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ναούσης και εν συνεχεία θα προεξάρχει της Πάνδημης Ιερής Λιτανείας  της Εικόνος των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων στον "Χώρο Μαρτυρίου" ,Κιόσκι.
Την Κυριακή του Θωμά 23 Απριλίου το πρωί θα συμμετάσχει στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως Ναούσης και εν συνεχεία θα τελέσει Δοξολογία, έπειτα θα κατευθυνθεί στο "Χώρο Θυσίας" όπου θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση για τους σφαγιασθέντες ήρωες της πόλης κατα την επανάσταση του 1822.


Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..