Το πρόγραμμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη το πρώτο δωδεκαήμερο του Φεβρουαρίου




Ο Σεβασμιώτατος:
Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο χωριό Βαρβάρες επί τη εορτή του Αγίου Τρύφωνος.
Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στις 5:00 μ.μ. θα υποδεχτεί την ιερή κάρα του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού Πατρίδος και εν συνεχεία θα χοροστατήσει στον πανηγυρκό Εσπερινό.
Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού Βεροίας.
Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στο χωριό της Αγίας Τριάδος επί τη εορτή του Αγίου Συμεών του Θεοδόχου.
Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια και εν συνεχεία θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπάυσεως του αειμνήστου καλλιτέχνη Ευθυμίου Βαρλάμη.
Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και θα τελέσει χειροτονία ιερέως, κατα την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα κηρύξει τον θείο λόγο ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, Αγίου Όρους, αρχιμ. Εφραίμ Βατοπαιδινός.
Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 11:30 π.μ. στο Χώρο Τεχνών Βεροίας, θα παραστεί σε εκδήλωση για τις πολύτεκνες οικογένειες και την εορτή της μητέρας.
Την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Βεργίνα επί τη εορτή του Αγίου Φωτίου.
Την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 5:00 μ.μ. θα ομιλήσει στην αίθουσα του Συλλόγου «Ιερός Φώτιος» στην Βέροια.
Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Κυριωτίσσης στην Βέροια επί τη εορτή του Αγίου Παρθενίου, προστάτου των καρκινοπαθών.
Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροσταστήσει στο εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.
Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου το απόγευμα θα συμμετέχει στον πανηγυρικό εσπερινό επί τη εορτή του Αγίου Χαραλάμπους στην Κυπαρισσία.
Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Κυπαρισσία επί τη εορτή του Αγίου Χαραλάμπους.
Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο Λιανοβέργι.
Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιεουργήσει στον Κοπανό.




Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..