.

.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!

Τελευταία νέα

@ Παπαγιάννης καλεί Βοργιαζίδη να απολογηθεί δημόσια. @ Από σήμερα η Βέροια αποκτά το δικό της Taxi για άτομα με κινητικά προβλήματα. @Εργαστήρια για παιδιά το Νοέμβριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας & @

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

δημοσιεύτηκε 17 Φεβρουαρίου από με 0 σχόλια

Κίνηση ΜητροπολίτουΟ Σεβασμιώτατος:
Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος, Αγίου Όρους και θα τελέσει χειροτονία διακονου.
Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος, Αγίου Όρους και θα τελέσει χειροτονία πρεσβυτέρου και διακόνου.
Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.
Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Χαλάστρας επί τη εορτή του Αγίου Νεομάρτυρος Ιωάννου του Κουλακιώτου.
Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 5:00 μ.μ. θα ομιλήσει στην αίθουσα του Συλλόγου "Ιερός Φώτιος" στην Βέροια.
Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα παραστεί στην βιβλιοπαρουσία του βιβλίου του κ. Γεωργίου Ορδουλίδη "Ακολουθίες της Υπεραγίας Θεοτόκου" στον Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Χαλάστρας.
Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει στην προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη.
Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου το απόγευμα θα συνοδεύσει την Ιερά Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στην Ορεστιάδα.
Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδος.

http://www.imverias.gr/index.php/o-mitropolitis/3-2016-10-11-19-28-14
      edit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου