ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!

Τελευταία νέα

@ Παπαγιάννης καλεί Βοργιαζίδη να απολογηθεί δημόσια. @ Από σήμερα η Βέροια αποκτά το δικό της Taxi για άτομα με κινητικά προβλήματα. @Εργαστήρια για παιδιά το Νοέμβριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας & @

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

δημοσιεύτηκε 17 Ιανουαρίου από με 0 σχόλια

ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!Δακρυγόνα και χημικά έβρεξε” το Σάββατο το πρωί , 14 Ιανουαρίουστην πόλη της ΒέροιαςΔιμοιρίεςτων ΜΑΤπου είχαν καταφτάσει στην πόληπροκειμένου να καταστείλουν την όποια διαμαρτυρίαενάντια στην πραγματοποίηση εγκαινίων γραφείων τηςΧρύσης Αυγήςφρόντισαν να μας πνίξουν σε αυτά.
          Χωρίς καμία ιδιαίτερη πρόκληση και ενώπλησίαζε η ώρα προσέλευσης των βουλευτών τηςΧρυσής Αυγής , οι διμοιρίες των ΜΑΤ  ξεκίνησανεπιθέσεις εναντίον των συγκεντρωμένωνμε χημικά καιδακρυγόναδημιουργώντας μία αποπνικτικήατμόσφαιραΉταν τέτοιο το μέγεθος της ρίψης πουολόκληρη η πόλη αισθάνθηκε τη δυσφορία πουπροκαλούν τα αέρια και όχι μόνο οι παρευρισκόμενοικαι οι διερχόμενοι απ’ την πλατεία Ωρολογίου.Χαρακτηριστικό το γεγονός πως γονείς και μητέρες μεμικρά παιδιά έτρεχαν για να τα αποφύγουν αφού ταδακρυγόνα  εξαπλώνονταν στο κέντρο της Βέροιαςανάλογα με το φύσημα του αέρα.
          Είναι κατανοητό πως ο μόνος «σοβαρός λόγος»για όλα αυτά ήταν να μπορέσουν ανενόχλητα ναεπιτελέσουν το έργο τους οι ελάχιστοι συγκεντρωμένοιμέλη και οπαδοί της Χρυσής Αυγής.
 Ως ΕΛΜΕ Ημαθίας καταγγέλλουμε την στάση τηςαστυνομίας και καταδεικνύουμε την πολιτική ευθύνητόσο του Υπουργείου “Προστασίας” του Πολίτηόσοκαι συνολικά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που μετην καταστολή διαμαρτυριών είτε συνταξιούχωνείτεεργαζομένων είτε αντιφασιστών από τα ΜΑΤ,συνεχίζουν την πρακτική προηγούμενων κυβερνήσεων.
      edit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου