.

.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!

Τελευταία νέα

@ Παπαγιάννης καλεί Βοργιαζίδη να απολογηθεί δημόσια. @ Από σήμερα η Βέροια αποκτά το δικό της Taxi για άτομα με κινητικά προβλήματα. @Εργαστήρια για παιδιά το Νοέμβριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας & @

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

δημοσιεύτηκε 13 Δεκεμβρίου από με 0 σχόλια

Κίνηση Μητροπολίτου κκ.Παντελεήμωνα
Ο Σεβασμιώτατος:
Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά.
Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα μεταφέρει το ιερό λείψανο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Διαβατού και εν συνεχεία θα χοροστατήσει στον μέγα πανηγυρικό εσπερινό επί τη εορτή του Αγίου Ελευθερίου.
Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Διαβατού.
Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Νεόκαστρο επί τη εορτή του Αγίου Μοδέστου.
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα τελέσει Αγιασμό για τα εγκαίνια της εκθέσεως αγιογραφίας "Βυζαντινός κόσμος" που θα φιλοξενηθεί στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας (όπισθεν Βήματος Απ. Παύλου).
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Ναούσης.
Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην καθιερωμένη αγρυπνία επί τη εορτή του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Απ. .Πέτρου και Παύλου Βεροίας όπου θα τεθεί σε προσκύνηση η χαριτόβρυτος κάρα του Αγίου Ιγνατίου και θα τελεστεί ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του ιερομονάχου Ιωακείμ Καρεώτου.
      edit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου