.

.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!

Τελευταία νέα

@ Παπαγιάννης καλεί Βοργιαζίδη να απολογηθεί δημόσια. @ Από σήμερα η Βέροια αποκτά το δικό της Taxi για άτομα με κινητικά προβλήματα. @Εργαστήρια για παιδιά το Νοέμβριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας & @

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

δημοσιεύτηκε 11 Ιουνίου από με 0 σχόλια

"Συνάντηση Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού"

Επίσκεψη στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησε, την Τρίτη 31 Μαΐου 2016, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Ακολούθησε συζήτηση σε μία ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα, κατά τη διάρκεια της οποίας επικαιροποιήθηκε και αναβαθμίστηκε το πλαίσιο συνεργασίας των δύο φορέων που θα αφορά παρεμβάσεις υποστήριξης ευπαθών ομάδων του ελληνικού πληθυσμού.
Οι αυξημένες κοινωνικές ανάγκες της εποχής μας είναι αυτές που οδήγησαν άλλωστε στη δημιουργία της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ενός οργανισμού με εθνική και διεθνή εμβέλεια στο ανθρωπιστικό και εκπαιδευτικό πεδίο, που έχει ως βασική επιδίωξη την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.
Από την πλευρά του, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, στη μακρόχρονη ιστορική του διαδρομή, παραμένει σταθερά αφοσιωμένος στις ανθρωπιστικές αρχές και αξίες της αλληλέγγυας εθελοντικής προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, συμπαραστεκόμενος διαμέσου των πολύπλευρων δράσεών του σε άτομα και ομάδες που βιώνουν συνθήκες φτώχειας, καθώς και οικονομικό και κοινωνικό αποκλεισμό.
      edit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου