.

.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!

Τελευταία νέα

@ Στις 20.07.17 στη Νέα Λυκογιάννη Ημαθίας γιορτή του Μορφωτικού Συλλόγου "Αγία Μαρκέλα"σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα "Απόλλων". @ Από σήμερα η Βέροια αποκτά το δικό της Taxi για άτομα με κινητικά προβλήματα. @ & @

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

δημοσιεύτηκε 01 Απριλίου από με 0 σχόλια

Κίνηση Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου

Ο Σεβασμιώτατος:
Την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 5:30 μ.μ. θα τελέσει το Μυστήριο του Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Ιωάννου και Αθανασίου των Κουλακιωτών στην Χαλάστρα.
Την Πέμπτη 31 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Σκυλίτσι.
Την Παρασκευή 1 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ραψομανίκη.
Την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.
Το Σάββατο 2 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος Βενέδικτος Νεοσκητιώτης με θέμα: «Ένα ευχάριστο πάθος, η γαστριμαργία».
Την Κυριακή 3 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας όπου θα τελέσει και χειροτονία διακόνου.
Την Κυριακή 3 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος Βενέδικτος Νεοσκητιώτης με θέμα: «Η δύναμη της ελπίδος και η αδυναμία της απελπισίας».
      edit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου