.

.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!

Τελευταία νέα

@ Παπαγιάννης καλεί Βοργιαζίδη να απολογηθεί δημόσια. @ Από σήμερα η Βέροια αποκτά το δικό της Taxi για άτομα με κινητικά προβλήματα. @Εργαστήρια για παιδιά το Νοέμβριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας & @

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

δημοσιεύτηκε 01 Απριλίου από με 0 σχόλια

ΕΛΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ

Εδώ και λίγες ημέρες στην περιοχή μας εγκαταστάθηκαν πρόσφυγες. Ήδη με προηγούμενες ανακοινώσεις μας έχουμε καλωσορίσει τους συνανθρώπους μας, που έχουν βιώσει τη φρίκη του πολέμου, τον φασισμό του ISIS και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ξένων δυνάμεων. Δραστηριοποιούμαστε από την πρώτη στιγμή σε δράσεις για την ανακούφιση των προσφύγων και την αποδοχή τους από την ευρύτερη κοινωνία. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για το άνοιγμα των συνόρων και το δικαίωμα των προσφύγων να μετακινηθούν και να εγκατασταθούν στη χώρα που οι ίδιοι επιθυμούν.
Επειδή όμως κανείς στις παρούσες συνθήκες δεν μπορεί να εγγυηθεί το χρόνο παραμονής των προσφύγων στη χώρα μας καλούμε το Υπουργείο Παιδείας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την κοινωνικοποίηση και την εκπαίδευση των παιδιών με την ένταξή τους σε σχολικό περιβάλλον.
      edit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου