Κίνηση Μητροπολίτου

Το Σάββατο 16 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο μοναχός Νίκων Νεοσκητιώτης με θέμα: "Οι προφητείες σήμερα".
Την Κυριακή 17 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού όπου θα τελέσει και χειροτονία πρεσβυτέρου.
Την Κυριακή 17 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο μοναχός Νίκων Νεοσκητιώτης με θέμα: "Η κατάκριση".
Την Παρασκευή 22 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στην Ιερατική Σύναξη στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Το Σάββατο του Λαζάρου 23 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Διαβατού και θα τελέσει χειροτονία διακόνου.
Την Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας όπου θα τελέσει και την τελετή της Βαϊοφόρου.
Την Κυριακή 24 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μελίκης.
Την Μ.Δευτέρα 25 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος (Αγίου Νεκταρίου) Βεροίας.
Την Μ.Δευτέρα 25 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου.
Την Μ.Τρίτη 26 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Νησέλι.
Την Μ.Τρίτη 26 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.
Την Μ.Τετάρτη 27 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Δάσκιο.
Την Μ.Τετάρτη 27 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Κυριωτίσσσης Βεροίας.
Την Μ.Πέμπτη 28 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κοπανού.
Την Μ.Πέμπτη 28 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Παθών στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης.
Την Μ.Παρασκευή 29 Απριλίου το πρωί θα χοροστατήσει στις Μεγάλες Ώρες και στον Εσπερινό της Αποκαθηλώσεως στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας.
Την Μ.Παρασκευή 29 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Απ. Πέτρου και Παύλου Βεροίας.
Το Μ.Σάββατο 30 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Χριστού ενορία Αγίου Ιωάννου Ελεήμονος Βεροίας.
Το Μ.Σάββατο 30 Απριλίου στις 11:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Απ. Πέτρου και Παύλου Βεροίας θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Παννυχίδος, στις 12:00 μ.μ. θα προεξάρχει στην Τελετή της Αναστάσεως στην Πλατεία Ελιάς και εν συνεχεία θα τελέσει την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Απ. Πέτρου και Παύλου Βεροίας.
Την Κυριακή του Πάσχα 1 Μαΐου στις 11:00 π.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Απ. Πέτρου και Παύλου Βεροίας και στις 7:00 μ.μ. στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης.
Την Δευτέρα της Διακαινησίμου 2 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της 1ης Μεραρχίας στην Βέροια.
Την Δευτέρα της Διακαινησίμου 2 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης των Νεομαρτύρων Παλαιοχωρίου.
Την Τρίτη της Διακαινησίμου 3 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μονοσπίτων επί τη εορτή της Αγίας Μαύρας.
Την Τρίτη της Διακαινησίμου 3 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.
Την Τετάρτη της Διακαινησίμου 4 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό των Αγίων πέντε Ναουσαίων Ιερομαρτύρων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναούσης.
Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 5 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Πολιούχου Ειρηνουπόλεως.
Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 5 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό της Ζωοδόχου Πηγής στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.
Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 6 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.
Το Σάββατο 7 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Ναούσης και εν συνεχεία θα προεξάρχει στην πάνδημη λιτανεία προς το Κιόσκι (Χώρος Μαρτυρίου) όπου θα τελέσει αρτοκλασία.
Την Κυριακή του Θωμά 8 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και εν συνεχεία θα τελέσει Δοξολογία επί τη εορτή του Ολοκαυτώματος της Νάουσας. Μετά το πέρας της ακολουθίας θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση στο Χώρο Θυσίας στην Νάουσα.
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..