Κίνηση Μητροπολίτου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης:
Την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 5:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Δ' Χαιρετισμών στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού και στις 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας.
Το Σάββατο 9 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος Ιγνάτιος Γρηγοριάτης.
Την Κυριακή 10 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου θα τελέσει και χειροτονία πρεσβυτέρου και το καθιερωμένο μνημόσυνο της μεγάλης ευεργέτιδος του ναού μακαριστής Ευδοξίας Μαλακούσης.
Την Κυριακή 10 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος Ιγνάτιος Γρηγοριάτης.
Την Δευτέρα 11 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Νεοχωρόπουλο.
Την Δευτέρα 11 Απριλίου στις 6:30 μ.μ. θα υποδεχτεί τον Τίμιο Σταυρό από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής Πατρίδος.
Την Τρίτη 12 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Άμμο.
Την Τρίτη 12 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.
Την Τετάρτη 13 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Κεφαλοχώρι.
Την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας.
Την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας.
Την Παρασκευή 15 Απριλίου θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού (κοντά στο φράγμα του Αλιάκμονος) και κουρά μοναχής.
Την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.
Το Σάββατο 16 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στο Αρκοχώρι επί τη εορτή των Αγίων Αγάπης, Ειρήνης και Χιονίας.
Το Σάββατο 16 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο μοναχός Νίκων Νεοσκητιώτης με θέμα: "Οι προφητείες σήμερα".
Την Κυριακή 17 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού όπου θα τελέσει και χειροτονία πρεσβυτέρου.
Την Κυριακή 17 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο μοναχός Νίκων Νεοσκητιώτης με θέμα: "Η κατάκριση".
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..