ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!

Τελευταία νέα

@ Παπαγιάννης καλεί Βοργιαζίδη να απολογηθεί δημόσια. @ Από σήμερα η Βέροια αποκτά το δικό της Taxi για άτομα με κινητικά προβλήματα. @Εργαστήρια για παιδιά το Νοέμβριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας & @

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

δημοσιεύτηκε 11 Ιανουαρίου από με 0 σχόλια

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης:

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Χαλάστρα.
Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και την παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.
Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 6:00 θα χοροστατήσει στον πολυαρχιερατικό εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.
Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και εν συνεχεία θα συμμετάσχει στην καθιερωμένη λιτανεία.
Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 5:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στο μέγα εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βεροίας.
Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Ριζώματα.
Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και την παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.
Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο χωριό Άραχος.
Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου επί τη εορτή του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου.
      edit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου