.

.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!

Τελευταία νέα

@ Παπαγιάννης καλεί Βοργιαζίδη να απολογηθεί δημόσια. @ Από σήμερα η Βέροια αποκτά το δικό της Taxi για άτομα με κινητικά προβλήματα. @Εργαστήρια για παιδιά το Νοέμβριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας & @

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

δημοσιεύτηκε 27 Ιανουαρίου από με 0 σχόλια

Διάθεση τροφίμων την επόμενη εβδομάδα στους ωφελούμενους της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ Ν. Ημαθίας

Ξεκινά την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 από την Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, επικεφαλής εταίρος της οποίας είναι η Π.Ε Ημαθίας, η πρώτη διανομή τροφίμων, στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)». H διανομή γίνεται υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Ημαθίας.
Οι ωφελούμενοι του Δήμου Αλεξάνδρειας, προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν, πρέπει να προσέλθουν στα παρακάτω σημεία διανομής και στις ημέρες και ώρες που αναγράφονται :
α) Οι ωφελούμενοι των Δημοτικών Ενοτήτων Αντιγονιδών και Μελίκης στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Βέροιας (Φρουτοπαραγωγή) στο 12ο χλμ Αλεξάνδρειας – Βέροιας, στο Σταυρό, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 και ώρες 11:00π.μ. έως 17:00 μ.μ.
β) Οι ωφελούμενοι των Δημοτικών Ενοτήτων Αλεξάνδρειας και Πλατέος στις εγκαταστάσεις της Venus Growers 28ο χλμ Βέροιας – Θεσσαλονίκης, στην Αλεξάνδρεια, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και ώρες 09:00π.μ. έως 17:00μ.μ.
Τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι:
Ένα (1) κοτόπουλο και φρούτα (ακτινίδια, μήλα) μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης καθώς και χυμοί ροδάκινου που θα διατεθούν από το Δήμο Αλεξάνδρειας.
Οι ωφελούμενοι του Δήμου Αλεξάνδρειας θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για το σημείο διανομής που θα προσέλθουν και θα πρέπει να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο κοινωνικής τους ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, απ΄ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α τους καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα..
 Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
      edit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου