.

.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!

Τελευταία νέα

@ Παπαγιάννης καλεί Βοργιαζίδη να απολογηθεί δημόσια. @ Από σήμερα η Βέροια αποκτά το δικό της Taxi για άτομα με κινητικά προβλήματα. @Εργαστήρια για παιδιά το Νοέμβριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας & @

Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016

δημοσιεύτηκε 01 Ιανουαρίου από με 0 σχόλια

ΧΡΥΣΟ & ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Διέπρεψαν με την ισχυρή παρουσία τους για ακόμη μια φορά οι μικροί αθλητές του ΣΟ ΒΕΡΟΙΑΣ φέρνοντας 1 ΧΡΥΣΟ & 1 ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στο Ανοιχτό Τουρνουά 6Χ6 Πεύκων που διεξαχθεί από 11 έως και 13 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο "ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ" Θεσσαλονίκης ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ισοβάθμησε στην 2η Θέση στην γενική κατάταξη συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία ενώ η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ βγήκε άνετα στην  θέση στην κατηγορία της και 4η στην Γενική κατάταξη.
 
Πολύ καλές παρουσίες έκαναν η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΧΑΡΑ οπού έδειξε ότι με ηρεμία και σύνεση μπορεί να καταφέρει πολλά και η μικρή της παρέας ΚΑΦΕΤΖΗ ΙΩΑΝΝΑ οπού συνεχίζει την ανοδική της πορεία εκπλήσσοντας  πολλές φορές τους πάντες με τον όμορφο τρόπο του παιχνιδιού της.
 
Στο Ισχυρό Γκρουπ έπαιξαν ο ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ όπου ισοβάθμησε στην 3η Θέση. Στην αρχή έδειχνε κουρασμένος ως συνεπεία να μην έχει τα αποτελέσματα που περίμενε αλλά
στην συνεχεία έβαλε όλες του τις δυνάμεις για να πλασαριστεί στην 3η θέση ενώ ο ΤΣΙΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ παρόλο ότι γέμισε ο πίνακας του με ισοπαλίες έδειξε ότι είναι έτοιμος για πολλά περισσότερα.
      edit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου