ΧΡΥΣΟ & ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Διέπρεψαν με την ισχυρή παρουσία τους για ακόμη μια φορά οι μικροί αθλητές του ΣΟ ΒΕΡΟΙΑΣ φέρνοντας 1 ΧΡΥΣΟ & 1 ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στο Ανοιχτό Τουρνουά 6Χ6 Πεύκων που διεξαχθεί από 11 έως και 13 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο "ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ" Θεσσαλονίκης ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ισοβάθμησε στην 2η Θέση στην γενική κατάταξη συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία ενώ η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ βγήκε άνετα στην  θέση στην κατηγορία της και 4η στην Γενική κατάταξη.
 
Πολύ καλές παρουσίες έκαναν η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΧΑΡΑ οπού έδειξε ότι με ηρεμία και σύνεση μπορεί να καταφέρει πολλά και η μικρή της παρέας ΚΑΦΕΤΖΗ ΙΩΑΝΝΑ οπού συνεχίζει την ανοδική της πορεία εκπλήσσοντας  πολλές φορές τους πάντες με τον όμορφο τρόπο του παιχνιδιού της.
 
Στο Ισχυρό Γκρουπ έπαιξαν ο ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ όπου ισοβάθμησε στην 3η Θέση. Στην αρχή έδειχνε κουρασμένος ως συνεπεία να μην έχει τα αποτελέσματα που περίμενε αλλά
στην συνεχεία έβαλε όλες του τις δυνάμεις για να πλασαριστεί στην 3η θέση ενώ ο ΤΣΙΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ παρόλο ότι γέμισε ο πίνακας του με ισοπαλίες έδειξε ότι είναι έτοιμος για πολλά περισσότερα.
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..